Bol cu rosii si branza la cuptor

Un deliciu rapid si usor de preparat. In 20 de minute masa este gata. Poate fi servit atat cald, cat si rece, cu paine prajita. Se prepara in boluri de ceramica, strachini sau vase yena. Este indicat sa le preparati in vase mici pentru o persoana, dar se poate si intr-un singur vas si apoi, portionati.

Ingrediente (pentru o persoana):

  • 2 rosii potrivite
  • 100 grame branza grasa
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ulei de masline
  • 30 grame branza cheddar sau cascaval

Spalam rosiile si le taiem felii rotunde. Le presaram cu sare si piper, dupa gust si in functie de cat este branza de sarata. Eu am folosit branza de capra si nu a fost foarte sarata. Le lasam la scurs cateva minute. Branza cheddar o taiem felii subtiri sau o dam pe razatoarea mare.

In bol, turnam putin ulei de masline, punem un rand de felii de rosii, apoi branza de capra rupta bucatele, presaram oregano si continuam pana terminam ingredientele. Ultimul strat va fi cel de branza cheddar sau casaval, peste stratul de rosii.

Introducem in cuptorul preincalzit la 170 grade Celsius, aproximativ 10 – 15 minute pana se topeste frumos branza cheddar / cascavalul deasupra.

Se face rapid, este delicios si va veti incanta papilele gustative cu acest preparat.

Daca v-a placut, astept o apreciere, un comentariu si de ce nu un share, poate surade si prietenilor dumneavoastra! Multumesc! 🙋

Serviti cu multa placere!

And that`s all! Enjoy!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s